Arbatos grybas kombučia +pdf instrukcija
| Pridėta | gruodžio 1 d., 20:55522 |
4. Enerģijas avots
Dabiskā fermentācija rada nelielu daudzumu kofeīna un B vitamīnu, kas var dot enerģiju🏃♀️
5. Zema cukura un kaloriju daudzuma alternatīva
Salīdzinot ar limonādēm, kombuča ir ar zemāku cukura saturu (ja pareizi pagatavota), tādējādi kļūstot par veselīgāku izvēli.
💌Lieliski iztur sūtīšanu, pārbaudīts!
Sēnes "mamma" dzīvo un aug lieliskajā aurā, ģimenē, kur nelieto alkoholu un nesmēķē 🙂 ">
Išsiųsiu PDF instrukciją dovanų, kaip ją prižiūrėti ir naudoti, iškart po pirkimo 🙂
Jūsų asmeninė probiotikų gamykla:
1. Probiotikų nauda
Kombučoje esančios probiotikos gali pagerinti virškinimo sistemos veiklą, palaikydamos žarnyno mikroflorą. Ypač jei neseniai buvo vartojami antibiotikai.
2. Detoksikacija
Gėrimo organinės rūgštys ir antioksidantai padeda pašalinti toksinus iš organizmo.
3. Imuniteto stiprinimas
Kombučoje yra antioksidantų ir vitaminų, ypač C ir B grupės vitaminų,
kurie gali skatinti imuninės sistemos veiklą🌱
4. Energijos šaltinis
Natūrali fermentacija sukuria nedidelį kiekį kofeino ir B vitaminų, kurie gali suteikti energijos🏃♀️
5. Mažai cukraus ir kalorijų turinti alternatyva
Palyginti su limonadais, kombuča turi mažesnį cukraus kiekį (jei tinkamai paruošta), todėl tampa sveikesniu pasirinkimu.
💌Puikiai atlaiko siuntimą, patikrinta!
Grybų "mama" gyvena ir auga puikioje aurą, šeimoje, kurioje nevartojamas alkoholis ir nerūkoma 🙂